Ledige stillinger

Her finner du ledige stillinger, deltidsstillinger, oppdragsbaserte oppgaver og annet innenfor NPS Media-systemet

NPS-Media-neon-Logo2

NPS Music

Frilansoppdrag:

Er du god til å skrive anmeldelser og intervjuer? Har du lyst til å jobbe tett opptill den norske musikkbransjen?

NPS Music søker etter dyktige personer med digital og kommunikasjonsfaglig kompetanse, som også behersker ulike digitale og sosiale plattformer. Du må ha en sikker språkføring og inneha en lidenskapelig holdning til norsk musikk. Du må ha god vurderingsevne, musikalsk teft og journalistiske ambisjoner. Vi setter pris på initiativrike medarbeidere som evner å arbeide selvstendig, effektivt og innenfor korte tidsfrister.

Ta utgangspunkt i et av albumene nedenfor, skriv en omtale og/eller anmeldelse av albumet etter beste evne og send inn til oss.

Albumomtale

Velg et av albumene nedenfor, skriv omtalen og send til oss sammen med en beskrivelse av deg selv og CV her

Midnight Choir
Amsterdam Stranded

Arif
Meg & Deg Mot Alle

Send din omtale, sammen med en beskrivelse av deg selv og CV til oss her

Musikkpromotering-Logo-Horisontal-1024x159

Oppdragsbasert:

Er du en dyktig og engasjert promotør som er like god til å snakke på telefonen som å sende mail?

Musikkpromotering.no er alltid på utkikk etter nye, dyktige promotører. Vi verdsetter strukturerte, engasjerte og lærevillige personer. Du må beherske muntlig og skriftlig norsk og engelsk, du må være sosial og omgjengelig, positiv og løsningsorientert. Du bør ha god musikalsk forståelse og være interessert i hvordan medier arbeider med artister. Musikkpromotering.no tilbyr oppdragsbasert arbeid og er ikke avhengige av at medarbeidere befinner seg i geografisk nærhet til oppdragsgiver eller selskapet. Aktuelle kandidater vil følges opp direkte av leder i en forsøksperiode.

Send søknad og CV her