FORHÅNDSBESTILL.NO

FOR DEN LIDENSKAPELIGE KULTURNYTEREN

Forhåndsbestill.no er en miljøvennlig produksjonstjeneste og nettbutikk som bidrar til at publikum får tilgang på eksklusive produkter og unike opplevelser, samtidig som våre oppdragsgivere øker sin inntjening ved å minimere økonomisk risiko.

Forhåndsbestill.no driftes av NPS Media, hvor erfarne bransjefolk fra blant annet plateselskaper, konsertproduksjon, promotjenester og markedsføring er involvert. Butikken tar kulturlivet på alvor ved å lansere løsninger som bidrar til positiv vekst og utvikling i markeder som er sterkt preget av utfordringer og bi-effekter av digitaliseringen.

ER DU DEN VI SØKER?

MUSIKKPROMOTERING

 Album eller en single-pakker

Vårt erfarne team jobber med kreativ næring på mange fronter. Vi leverer tradisjonelle og fremtidsrettede promoteringstjenester, og legger spesielt vekt på å skreddersy pakkeløsninger basert på den aktuelle oppdragsgiverens kunstneriske og karrieremessige ståsted.

Tjenesten er en del av NPS Media, hvor erfaring og kompetanse med digitale løsninger, sosiale medier, audiovisuelle programeringsverktøy og kampanjevirksomhet fungerer i symbiose med tradisjonell bransjeforståelse.

LogoTransparentStor

For lidenskapelige kulturnytere

NPS MUSIC

NPS Music ble igangsatt i 2011 som et rent kjærlighetsprosjekt. Vi så utfordringene forbundet med digitalisering tidlig og ønsket å bygge en plattform som gir effektive eksponeringsmuligheter, som knytter artister, band og produsenter nærmere publikum, og ikke minst; som gjør det mulig å utvide sitt publikum. Vi har fokusert på å gi norske artister muligheten til å nå frem digitalt med sitt innhold til et spennende, og stadig større publikum.

NPS Music bidrar positivt til å øke fokuset på og interessen for norsk musikk. Vi er en motvekt til det ofte ensidige fokuset på utenlandske artister i norsk media. Norsk musikk har aldri, etter vår mening, vært kvalitetsmessig bedre, og antallet utgivelser som har potensial til å nå et stort publikum har tilnærmet eksplodert. Samtidig er inntektsgrunnlaget blant artister, band og plateselskaper i stor omveltning. NPS Music har hele tiden vært bygget på idealisme, kjærlighet til og respekt for norsk musikk, og vi har derfor utviklet en lang rekke konsepter, kanaler og formater med hensikt i å øke eksponeringen av og for norsk musikk.

Resultatet er en populær plattform både blant publikum, plateselskaper og musikere, som vokser ukentlig både i form av redaksjonelt innhold og antall besøkende. NPS Music blir i dag hyppig brukt som referanse og knutepunkt, både innad i musikkbransjen og i sosiale medier.