WebDesign

Få en profesjonell og brukervennlig profil på nett

20 år med erfaring og innsikt er din trygghet

I samarbeid med Hjelseth Computers tilbyr vi en totalpakke der kvalitet, brukervennlighet, tillit og individuell tilpasning er standard. Selskapet har over 20 års erfaring innen data og systemutvikling, som i kombinasjon med vårt team av kreative personer med bred bransjekunnskap gir deg alle verktøyene du trenger, og vel så det.

Vi løser dine utfordringer på en måte du trodde var forbeholdt "de store". Vi snakker ditt språk og vi gjør ting forståelig og intuitivt. Sammen kan vi forsterke din identitet og merkevare på nett, og gjøre det enkelt for deg å spre budskap og øke din synlighet.

Hacker working using computer with codes

Ønsker du en solid profil på nett?

Fortell oss om ditt prosjekt og hvordan vi kan hjelpe deg.

Close-up of smiling sporty jogger in black jacket wearing headphones on neck checking sms on gadget during jogging in city

Unngå å fremstå som utdatert på nett

En vanlig problemstilling blant aktører i kulturbransjene er at deres nettsider ofte er bygget for stasjonære maskiner. I dag er spesielt mobil, men også tablet, uten sammenligning de enhetene publikum bruker til å surfe på nett. En nettside bygget rundt en eldre modell fremstår derfor utdatert og er kun egnet til å skade ditt omdømme og din merkevare mer enn noe annet.

Vi fokuserer på å skape systemer og innhold som er fremtidsrettet og som tar dine besøkende på alvor. Brukervennlighet og en profil som tilpasses enhetene dine følgere faktisk bruker er derfor helt sentralt når du velger oss som partner.

Få det beste ut av ditt webdesign med NPS Media

Sosial integrasjon

Å være aktiv i sosiale medier kan både være spennende og nyttig. Er du derimot aktiv på flere plattformer med varierende innhold, kan du fort miste oversikten og deretter lysten på å holde tempoet oppe. Å ha flere kontoer på nett som ikke er aktive og ikke blir holdt ved like, er direkte skadelig for din kredibilitet og fører til at publikum mister interesse. Vi fokuserer derfor på å integrere oppdateringer i sosiale nettverk direkte via din nettside. På denne måten holdes alt oppdatert på flere flater samtidig. Dette letter arbeidsmengden for din del, og gjør din profil spennende å følge med på.

 

Friends holding up thought bubbles with social media concept icons

Systemutvikling

Vi bygger grunnmuren i din nettside og sørger for at oppdateringer og vedlikehold foregår sømløst og uten ekstra plunder for deg.

Grafisk identitet

Vårt kreative team lager en profesjonell grafisk identitet i samarbeid med deg som vil imponere besøkende og føre til flere delinger.

Intuitivt design

Selv om systemet bak nettsiden kan være komplisert, er brukervennlighet og smidige webløsninger vårt fokusområde.

Sosial integrasjon

Få dine kontoer fra Facebook, Instagram, Twitter og andre direkte integrert på nettsiden din. Nettsiden blir levende med enkle midler.

Tilpasset alle enheter

Nettsiden din er simpelthen nødt til å tilpasses blant annet mobil for å unngå å fremstå som totalt utdatert. Våre løsninger fokuserer på dette.

Sikkerhet og trygghet

Sikker bevaring av innhold og back-up, samt at nettsiden din blir utstyrt med sertifikater, gir deg tryggheten du trenger.

Closeup portrait anxious scared young girl looking at phone seeing bad news photos message with disgusting emotion on her face. Human reaction, expression. Blurred background.

Er du digitalt utrygg? Fortvil ikke!

Digital berøringsangst og frykt for å starte på et prosjekt som fra utsiden virker komplisert er både vanlig og forståelig. Våre webløsninger tar spesielt hensyn til akkurat dette. I samarbeid med deg får vi overblikk over hva du har behov for, deretter skreddersyr vi en løsning som er ukomplisert å holde ved like og oppdatere.

Vårt team og våre samarbeidspartnere har lang erfaring på alle områder innenfor kulturbransjene og digital teknologi. Vi tar dine problemstillinger på alvor og har løsningene du trenger tilgjengelig. Ta kontakt med NPS Media i dag og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg!

Vår samarbeidspartner:

HC_logo_lang Greyscale2
Markedsføring Logo 1

Markedsfør ditt nye album gjennom NPS Media

VinylOverskrift1

Press ditt album på vinyl og selg gjennom Forhåndsbestill.no

LogoTransparentStor