Digitale Kampanjer logo

Involver oss tidligst mulig i din prosess

NPS Media leverer tjenester av høy kvalitet i alle ledd. For vår merkevare er det selvfølgelig helt sentralt at prosjektene vi jobber med påvirkes positivt av vårt arbeid. Dersom du ønsker å benytte deg av en eller flere av våre tjenester er det viktig at du informerer og involverer oss tidligst mulig i din prosess. Planlegging og struktur er viktig for at vi skal levere best mulig resultater, derfor takker vi ofte nei til oppdragsgivere som kontakter oss på et tidspunkt som fører til at kvaliteten kan bli skadelidende.

One of young intercultural musicians pressing pianoboard keys while his colleague looking at computer screen during teamwork in studio

Vi tilbyr følgende studiotjenester

Innspilling

Få det profesjonelle resultatet du alltid har ønsket, kombinert med en fantastisk tur til europas kulturhovedstad Praha

Absolutt toppklasse

Løft utgivelsen din til eliteklassen med hjelp av det beste utstyret som er tilgjengelig på markedet

Basert på stems

Gruppér dine digitale stems på server, du mottar ferdig mix og master i retur.

Rådgivning er inkludert i alle våre pakkeløsninger

Øk din synlighet med NPS Media som partner

Finn din målgruppe, skap proft innhold, øk treffsikkerheten og unngå de digitale fellene med NPS Media som partner i din markedsføring. Vi skreddersyr strategier og kampanjer som passer ditt prosjekt, og tilbyr erfaring og rådgivning til alle våre oppdragsgivere.

Vi tilbyr markedsføring til alle type aktører i det norske kulturlivet, og stiller vårt unike nettverk til rådighet. Kombinerer du markedsføring med flere andre tjenester fra NPS Media, oppnår du dessuten raskt flere fordeler.

photo-of-woman-listening-to-music-2087753

Markedsføring og promotering

Reklamefilm

Uansett hva slags utgangspunkt du har, kan vi produsere en reklamefilm som treffer og utvider ditt publikum

Promotering mot media

Bli representert av et profesjonelt og respektert team med over 20 års erfaring og nettverksbygging bak seg

Vår spesialitet

Gjør skreddersydde kampanjer i sosiale nettverk og på digitale plattformer som en del av din markedsføring

Fantastiske kampanjesider

Markedsledende design og funksjonelt til fingerspissene! Vi sørger for at din kampanje blir utstyrt med en landingsside som imponerer ditt publikum og media

NPS Media benytter blant annet følgende kanaler:

FacebookLogoNY
InstagramLogoNY
GoogleLogoNY
YouTubeLogoNY
SchibstedLogoNY
Du får mange fordeler av å velge NPS Media som partner

Digitale kampanjer er vår spesialitet

Vår spisskompetanse innen kampanjevirksomhet i sosiale medier og møysommelig opparbeidede nettverk gir deg de beste forutsetninger for å synes i den digitale jungelen.

NPS Media tilbyr kampanjer etter skreddersøm. Benytt deg av knappene for å komme i gang med ditt prosjekt.

3D illustration. Vinyl record being played on old retro vintage disc jockey device.

Fysiske produkter

For den audiofile er det ingen andre formater som kan måle seg med den varme lyden av knitrende vinyl. Vi vet at den norske forbrukeren bryr seg aller mest om at kvaliteten er i toppklasse, derfor benytter NPS Media seg av produsenten som på folkemunne blir omtalt som formatets Rolls Royce-fabrikk.

NPS Media tilbyr merchandise innenfor et meget bredt utvalg av produktkategorier. Klassikere som T-skjorter, hoodies, luer, caps og postere er selvfølgelig tilgjengelig i alle slags kvaliteter, farger og størrelser. Gjennom oss får du dessuten tilgang på trykking av din egen logo og design på solide merkevarer som eksempelvis Levis, Nike, American Apparel og Slazenger.

Produksjon og salg av fysiske produkter

Vinyl & CD

Eksepsjonell kvalitet og uslåelig leveringstid sikrer at din utgivelse blir godt mottatt hos et kravstort norskt publikum

Merchandise

Vi tilbyr deg et bredt spekter av produktkategorier og kvaliteter uansett hva du ønsker å produsere

Forhåndsbestill.no

Få hjelp til å produsere, markedsføre, selge og sende ut, alt på samme sted med enorme fordeler

Få mer via Forhåndsbestill.no!

Utfordringene ved å produsere, selge, markedsføre og administrere varer effektivt er mange. Heldigvis kan Forhåndsbestill.no hjelpe deg med det aller meste. Ønsker du å forenkle hele prosessen, samtidig som du øker omsetningen og minimerer egen risiko, bør du kontakte Forhåndsbestill.no allerede i dag!

LogoTransparentStor

Press og selg vinyl med Forhåndsbestill.no

Skap uforglemmelige pakker med unike produkter!

LogoTransparentStor

Vil du benytte deg av NPS Media sitt nettverk?

Fortell oss om ditt prosjekt og hvordan vi kan hjelpe deg.

Close-up of smiling sporty jogger in black jacket wearing headphones on neck checking sms on gadget during jogging in city

Unngå å fremstå som utdatert på nett

En vanlig problemstilling blant aktører i kulturbransjene er at deres nettsider ofte er bygget for stasjonære maskiner. I dag er spesielt mobil, men også tablet, uten sammenligning de enhetene publikum bruker til å surfe på nett. En nettside bygget rundt en eldre modell fremstår derfor utdatert og er kun egnet til å skade ditt omdømme og din merkevare mer enn noe annet.

Vi fokuserer på å skape systemer og innhold som er fremtidsrettet og som tar dine besøkende på alvor. Brukervennlighet og en profil som tilpasses enhetene dine følgere faktisk bruker er derfor helt sentralt når du velger oss som partner.

Få det beste ut av ditt webdesign med NPS Media

Webdesign

Å ha en relevant, smidig og profesjonell profil på nett er viktigere enn noen gang. Vi kan hjelpe deg med alt du har behov for og bidrar til å finne løsninger du trodde var forbeholdt "de store"

20 år med erfaring og innsikt er din trygghet

I samarbeid med Hjelseth Computers tilbyr vi en totalpakke der kvalitet, brukervennlighet, tillit og individuell tilpasning er standard. Selskapet har over 20 års erfaring innen data og systemutvikling, som i kombinasjon med vårt team av kreative personer med bred bransjekunnskap gir deg alle verktøyene du trenger, og vel så det.

Vi løser dine utfordringer på en måte du trodde var forbeholdt "de store". Vi snakker ditt språk og vi gjør ting forståelig og intuitivt. Sammen kan vi forsterke din identitet og merkevare på nett, og gjøre det enkelt for deg å spre budskap og øke din synlighet.

Hacker working using computer with codes