Optimal kvalitet og rask leveringstid

NPS Media elsker det fysiske formatet. Sammen med deg skaper vi et viktig økonomisk fundament som gir deg forutsigbarheten og friheten du trenger til å fokusere på det kreative.

Vi samarbeider med Lydmuren og tyske Optimal Media for å sikre deg og ditt prosjekt den absolutt ypperste kvalitet, kortest mulig leveringstid og størst mulig fleksibilitet og smidighet.

Kombiner trykking av vinyl eller CD med andre tjenester som; butikk-løsningen Forhåndsbestill, markedsføring, promotering eller annet for å sikre deg best mulig resultater for ditt prosjekt.

VinylNPS1

Velg ønsket format og farge

transparent-vinyl-black

Vekt og kvalitet

NPS Media tilbyr vinyl fra 7 til 12 tommer, fra 40 til 180 gram. Vi gir deg råd om hva som kan passe best for deg og ditt prosjekt.

RosaVinyl

Farger og kombinasjoner

Gjennom NPS Media kan du presse vinyl i valgfri farge, og vi tilbyr også splatter-vinyl. Standard sort vinyl er tilgjengelig på bestillinger fra 100 stk. og oppover.

11_-colored-record

Fleksible opplag

NPS Media er meget fleksible og tilbyr løsninger for alle. Vårt minsteopplag er 100 stk., men de fleste av våre oppdragsgivere presser 300 til 500 stk.

RosaVinyl

Leveringstid

Vi samarbeider med Lydmuren og tyske Optimal Media, noe som sikrer oss den aller beste kvaliteten og en fantastisk leveringstid; 25 arbeidsdager + frakt (fra levert master).

Forhåndsbestill Logo ExtraSmall

"Salg av 300 vinyl gir samme økonomi som over 1 million streams"

(Etter at vinylen er betalt)

Forhåndsbestill Logo ExtraSmall

Start forhåndssalg av ditt album lenge før release!

Vår tjeneste forhåndsbestill.no gir deg muligheten til å finansiere vinylen din, og skape forutsigbarhet!

Kunst og Musikk

NPS samarbeider med en rekke musikkinteresserte kunstnere hvor målet er å blande musikk og kunst fra norske aktører, og skape et helt unikt produkt.

Cover er noe mange nedprioriterer i dagens digitale marked. NPS har utviklet et konsept hvor man smelter sammen musikk og kunst til en spennende pakke i lave opplag. Det er kun vinylutgivelser vi gjør dette med, og opplagene spenner fra 100 til maks 300 stk. avhengig av artist og type avtale.

Markedsfør din utgivelse

Nå ut i sosiale medier med en webspot som gjør deg mer interessant for publikum.