Digitale Kampanjer logo

Nå ditt publikum på nett

Finn din målgruppe, skap proft innhold, øk treffsikkerheten og unngå de digitale fellene med NPS Media som partner i din markedsføring. Vi skreddersyr strategier og kampanjer som passer ditt prosjekt, og tilbyr erfaring og rådgivning til alle våre oppdragsgivere.

Vi tilbyr markedsføring til alle type aktører i det norske kulturlivet, og stiller vårt unike nettverk til rådighet. Kombinerer du markedsføring med flere andre tjenester fra NPS Media, oppnår du dessuten raskt flere fordeler!

photo-of-woman-listening-to-music-2087753
android-app-blog-blogging-267389

Vi forstår sosiale medier

Effektiv markedsføring i sosiale medier kan ofte virke forvirrende og være tidkrevende. Uten erfaring og digital innsikt koster denne typen markedsføring gjerne mer enn det smaker, og man ender opp med å bruke knapp økonomi på kampanjer som ikke lykkes godt nok.

NPS Media er digitale positivister, vi har bygget vårt fundament rundt forståelse og benyttelse av digitale plattformer og sosiale medier. Vi har kunnskapen, erfaringen og verktøyene du trenger for å øke din synlighet effektivt.

NPS Media benytter blant annet følgende kanaler:

FacebookLogoNY
InstagramLogoNY
GoogleLogoNY
YouTubeLogoNY
SchibstedLogoNY

NPS Media lager din reklamefilm

Nå ut i sosiale medier med en WebSpot som gjør deg mer interessant for publikum!

Treffsikkerhet: en avgjørende faktor

Å orientere seg i den digitale jungelen kan være forvirrende. Har man ikke erfaring og kunnskap på dette feltet, vil kampanjen din mest sannsynlig koste mer enn det smaker økonomisk og samtidig frarøve deg verdifull tid. NPS Media har bygget digitale nettverk over en ti års periode, og er utstyrt med et finslipt maskineri som øker synlighet mest mulig effektivt. Ikke la tilfeldighetene bestemme om du lykkes, benytt deg av vårt nettverk.

people-holding-their-phones-3184435

Fantastiske kampanjesider

Vi sørger for at din kampanje blir utstyrt med en landingsside som imponerer publikum og media

Vil du benytte deg av NPS Media sitt nettverk?

Fortell oss om ditt prosjekt og hvordan vi kan hjelpe deg.

AnnonseSchibstedBigHand

NPS Media designer din annonse

Vårt design-team produserer din annonse uansett hvor og hvordan du ønsker å publisere. I samarbeid med deg utarbeides en gjennomarbeidet strategi for hvordan best øke synligheten for ditt prosjekt, og vårt erfarne team forbedrer uttrykket ut i fra disse behovene, enten det er behov for en profesjonell fotograf, utarbeidelse av logo, salgstekst eller tilrettelegging i spesifikke formater.

Treffsikkerhet

Digital kostnadseffektivitet er vårt fokus. Med NPS Media som partner benyttes vårt unike nettverk, dermed økes din treffsikkerhet.

Strategi

Vi hjelper deg å finne din målgruppe på nett, og i samarbeid med deg setter vi sammen en strategi som øker din digitale synlighet.

Design

NPS Media profesjonaliserer og optimaliserer designet på dine annonser. Vi tilpasser annonsering til mobil, tablet, stasjonære flater og tradisjonell media.

Landingsside

Annonsens viktigste faktor. Vi utstyrer deg med alt du trenger for å øke synlighet, avspillinger eller salg på en brukervennlig og stilig landingsside.

Diversifisering

Vi kan produsere video, lyd og tekst og vet hvordan man best når akkurat ditt publikum. Vi gir ditt publikum et bredest mulig innhold, slik at du kan bygge interessen for ditt prosjekt.

Unngå digitale feller

Vår erfaring sørger for at du unngår å gå i økonomiske feller som finnes på digitale plattformer og i sosiale medier.

Press og selg vinyl med Forhåndsbestill.no

Skap uforglemmelige pakker med unike produkter!

Du får mange fordeler av å velge NPS Media som partner

Digitale kampanjer er vår spesialitet

Vår spisskompetanse innen kampanjevirksomhet i sosiale medier og møysommelig opparbeidede nettverk gir deg de beste forutsetninger for å synes i den digitale jungelen.

NPS Media tilbyr kampanjer etter skreddersøm. Benytt deg av knappene for å komme i gang med ditt prosjekt.