20 år med erfaring, kunnskap og nettverk

Gjennom vårt samarbeid med Bakke Consulting tilbyr vi promotering mot relevant media. Med solid erfaring fra Universal Music, Bonnier Amigo, Polygram og Cosmos kan du være trygg på at jobben er i gode hender.

Realistiske og gjennomtenkte promoteringsplaner, personlig oppfølging og rapportering er helt sentrale verdier og en selvfølgelighet når du velger NPS Media som partner på promotering. Ønsker du rutine, kunnskap og benyttelse av landets beste nettverk, er dette løsningen for deg.

Silhouette cutouts of a man walking up steps, while the hand of other businessman building stairs for him in a conceptual image of personal and career promotion.

Tryggheten du trenger

Nedbemanning i kulturredaksjoner, store omveltninger hos radiokanalene og et promoterings-ledd under press er bare noen av bi-effektene man kan tilskrive digitaliseringen. NPS Media har derfor inngått samarbeid med en av landets beste og mest erfarne selskaper innenfor promo, slik at vi kan kombinere digital forståelse med bransjekunnskap. Tryggheten dette skaper kommer våre oppdragsgivere til gode. Kombiner promotering med en eller flere andre av våre andre tjenester som; markedsføring, reklamekampanjer på nett, eller produksjon av annonser, og du har et fantastisk utgangspunkt for å øke din synlighet.

Vil du benytte deg av NPS Media sitt nettverk?

Fortell oss om ditt prosjekt og hvordan vi kan hjelpe deg.

Våre norske referanser

Vi har arbeidet med og representert en lang rekke av noen av landets største og mest folkekjære artister:

Øystein Sunde, Åge Sten Nilsen, Benedicte Brænden, Postgirobygget, ELG, Eberson, Sie Gubba, deLillos, Ida Jenshus, Torgeir Waldemar Ephemera, Hilma Nikolaisen, JUNO, Kari Rueslåtten, Knut Reiersrud, Kampfar, Rolf Løvland, Skambankt, Stage Dolls, Tre Små Kinesere, Tore Renberg, Torun Eriksen, Tove Bøygard, Stein Torleif Bjella, Benedikte Brenden, Årabrot, Henning Kvitnes, Karin Park og Vestlandsfanden har alle brukt oss til promotering.

Vi setter stor pris på at vi stadig tiltrekker oss nye oppdragsgivere og at tidligere kunder kommer tilbake for nye samarbeid.

Strategi

Hvem skal kontaktes, hvordan og når? Med utgangspunkt i din bakgrunn, ditt prosjekt og vår kunnskap og erfaring planlegger vi en solid strategi.

Presseskriv

Et profesjonelt presseskriv er alfa og omega og ditt viktigste verktøy i å nå i gjennom alt av støy. Vi sørger for at du representeres på best mulig måte.

Nettverk

Nettverk er en helt avgjørende faktor når det kommer til promotering. Vi holder oss oppdatert og utvikler ukentlig, noe som kommer deg til gode.

Profesjonelle utsendelser

Våre utsendelser er presise, samtidig som mye av vår yrkesstolthet er knyttet til oppfølging. En målrettet og personlig all-inn kultur er en selvfølge hos oss.

Rapportering

Hvem har gjort hva og til hvilken tid? Med detaljert rapportering holder vi deg oppdatert om prosjektets ståsted og endelige resultater.

Personlig oppfølging

Vi vet av erfaring at du som kunde setter pris på personlig imøtekommende og fremoverlente partnere. Vi følger deg opp 100 %.

Kombiner promo og markedsføring!

Sett sammen pakkeløsningen som passer for ditt prosjekt

NPS Media lager din reklamefilm

Nå ut i sosiale medier med en WebSpot som gjør deg mer interessant for publikum!