En komplett butikkløsning

Vår tjeneste forhåndsbestill.no er skreddersydd for at artister, plateselskaper, management og forlag som ønsker å øke sin omsetning og lønnsomhet via salg av vinyl og merch. Vi produserer, tar oss av betaling, pakker og sender ut for deg. Sammen med deg skaper vi unike pakker i begrensede opplag som publikum alltid setter ekstra pris på.

Forhåndsbestill Logo ExtraSmall

Start forhåndssalg av ditt album lenge før release!

Vår tjeneste forhåndsbestill.no gir deg forutsigbarheten du har lengtet etter. Skap etterspørsel og selg direkte, vi tar oss av utsendelse!

Forhåndsbestill Logo ExtraSmall

Press ditt album på vinyl i limited edition

Vinyl er i vinden. Alle elsker den analoge varmen og gleden over å eie et fysisk produkt fra en artist eller et band man liker. Vi gjør utgivelsen din ekstra spesiell og hjelper deg med alt det praktiske.

Forhåndsbestill gir deg en rekke fordeler

Music Entertainment Lifestyle Media Concept

Økonomisk forutsigbarhet

Forhåndsbestill gir deg oversikt, handlingsrom og trygghet. Vi har eliminert unødig opptrykk og lagerkostnader. Du får rett og slett en større del av kaka, samtidig som vi har vi gjort alt det praktiske enklere.

E-commerce, online shopping, internet purchases concept.  Yellow shopping basket on computer laptop keyboard, 3d illustration

Alt i en tjeneste

Å selge via Forhåndsbestill betyr at vi hjelper deg med opptrykk, markedsføring og utsendelse. Vår butikk er utstyrt med alt du trenger av betalingsløsninger og vi tar oss av alt det praktiske opp mot tredjeparter.

Social media network or people communication diagram drawn on paper using red color pen

Velkommen til NPS-familien

Benytter du deg av Forhåndsbestill får du samtidig tilgang på NPS-familiens nettverk. Dette øker presisjonsnivået i markedsføringen betydelig. Høy presisjon betyr sunnere økonomi og flere salg.

Kunst og Musikk

NPS samarbeider med en rekke musikkinteresserte kunstnere hvor målet er å blande musikk og kunst fra norske aktører, og skape et helt unikt produkt.

Cover er noe mange nedprioriterer i dagens digitale marked. NPS har utviklet et konsept hvor man smelter sammen musikk og kunst til en spennende pakke i lave opplag. Det er kun vinylutgivelser vi gjør dette med, og opplagene spenner fra 100 til maks 300 stk. avhengig av artist og type avtale.

Vi kan tilby deg skreddersøm

Benytt deg av våre pakketilbud

Kombiner flere av våre tjenester og produkter i en skreddersydd pakke som passer for akkurat deg og ditt prosjekt. Vi sørger for kvalitet i alle ledd, sånn at du kan bruke din egen tid friere.