Norske forbrukere setter kvalitet høyest

For den audiofile er det ingen andre formater som kan måle seg med den varme lyden av knitrende vinyl. Vi vet at den norske forbrukeren bryr seg aller mest om at kvaliteten er i toppklasse, derfor benytter NPS Media seg av produsenten som på folkemunne blir omtalt som formatets Rolls Royce-fabrikk.

Ypperlig kvalitet i alle ledd sørger for at du unngår feilproduksjoner, forsinkelser og utsettelser. Alle som har presset vinyl tidligere vet at bare én feil eller misforståelse kan få fatale konsekvenser i form av misfornøyde kunder og uforutsette utgifter.

Vårt oppsett sørger for at du sømløst og uten problemer får det kvalitetsstempelet du alltid har drømt om, og som lytterne dine kommer til å elske!

3D illustration. Vinyl record being played on old retro vintage disc jockey device.

Selg utgivelsen på Forhåndsbestill.no

Vi hjelper deg med å nå dine mål!

LogoTransparentStor
Direct drive turntable system

Tilpass din utgivelse

Mange faktorer er med på å avgjøre hvordan ditt sluttprodukt både låter og ser ut. Er man ikke nøye og rutinert på feltet, er sjansene store for at man støter på problemer underveis. Som kunde hos NPS Media eller Forhåndsbestill.no er du i trygge hender. Vi rådgir deg ut i fra dine preferanser, prosjektets iboende kvaliteter, samt vår kunnskap og erfaringer. Vi sørger for at du velger riktig vekt, fargekombinasjoner, coverdesign og at all nødvendig informasjon fylles ut i korrekte formater, tilpasset ditt ståsted og økonomiske forutsetninger.

Fleksible opplag og kort leveringstid

NPS Media og Forhåndsbestill.no samarbeider utelukkende med premissleverandører innenfor hvert ledd, slik at våre oppdragsgivere kan senke skuldrene, vel vitende at tidsfrister overholdes og risiko minimeres. Mens vi selvfølgelig er i stand til å både trykke og sende større opplag, har vi spisskompetanse innenfor Limited Edition-segmentet. Som kunde hos oss nyter du også godt av vår fantastiske leveringstid; 25 arbeidsdager + frakt (fra levert master).

woman-holding-vinyl-record-2272854
MerchandiseHeader3

Kombinér vinyl + merchandise i en unik pakke!

Eikemo Vinyl 1 Transparent

Neste nivå coverdesign

Vi tilbyr alle typer coverdesign, enten du ønsker en profesjonell fotograf til å ta artistfoto eller ønsker andre spesifikke uttrykk til din utgivelse. Innenfor konseptet "Kunst & Musikk" engasjerer vi også velkjente og respekterte norske kunstnere til å utforme coveret i samarbeid med deg.

Bilde: Jon Eikemo - "Wildenvey, en dikter i sitt rike". Coverdesign av kunstner Bente Ridder-Nielsen (Tittel: "Stavernsommer"). Utgitt av BMH Music.

Forhåndsbestill Logo ExtraSmall

"Salg av 300 vinyl gjennom Forhåndsbestill.no gir samme økonomi som over 1 million streams"

(Etter at vinylen er betalt)

Trykking av CD

CD-formatet er fortsatt et uvurderlig promoverktøy og et viktig visittkort som ikke bør undervurderes. Å ha med seg CD for salg på konserter er både lett håndterlig og sørger for at du har flere muligheter for til å konvertere lytter til kjøpende kunde. NPS Media trykker i fleksible opplag og med alle type omslag etter ditt ønske.

Hard disk drive archive data backup
Sono Studio 4
Sono Studio artistoversikt

Mixing og mastering

En solid mix og master er en helt avgjørende faktor, ofte referert til som viktigst i hele næringskjeden, og ikke noe som bør nedprioriteres. Vi tilbyr mix og master i absolutt toppklasse til digitale og analoge utgivelser. Med referanser som David Bowie, Nazareth, BBC, Dreamworks, samt norske Hellbillies og Midnight Choir, er vår partner høyt respektert og ettertraktet. Som kunde av NPS Media har du muligheten til å samarbeide med noen av bransjens beste, og sørge for at din musikk får den profesjonelle touchen du alltid har ønsket deg.

Ønsker du å trykke vinyl eller CD?

Kontakt NPS Media for å sjekke tilgjengelighet og pris.