Fleksibel problemløser

NPS Media tilbyr tjenester til alle kulturaktører i Norge. Våre oppdragsgivere er gjerne artister, produsenter, plateselskaper, management, forfattere, forlag, billedkunstnere og andre som opplever utfordringer og økt arbeidsmengde som et resultat av digitalisering, og som ønsker problemløsning og kompetanse på utvalgte områder.

Vi vet av erfaring at våre oppdragsgivere har forskjellige kunstneriske ståsteder, ambisjoner, arbeidsmetoder og målsettinger. Alle opplever digitaliseringens innflytelse på varierende vis, og alle har forskjellig spisskompetanse. NPS Media har derfor bygget en struktur som er fleksibel, fremoverlent og robust. Vi er i stand til å løse problemer enkeltvis, men verdsetter selvfølgelig en dypere involvering, planlegging og langsiktige målsettinger.

musicians-fist-bumping-J4358TZ

Rådgivning er inkludert i alle våre pakkeløsninger

Portrait of modern hip-hop band rehearsing in recording studio lit by red lights while making new album

Individuell tilpasning

Fortell oss om ditt prosjekt, dine ambisjoner med prosjektet og hva slags problemer du ønsker at vi skal løse for deg. Vi tilpasser og skreddersyr en pakkeløsning som passer for akkurat ditt prosjekt. I og med at rådgivning inngår uten ekstra kostnader i alle våre pakkeløsninger, får du underveis i prosessen tilbakemeldinger på tjenester du trenger og tjenester du kan se bort i fra. NPS Media har ikke som mål at du skal bruke flest mulig tjenester fra oss. Vi arbeider profesjonelt med løsningene som har effekt og verdi, som du har et faktisk behov for.

For at vi skal kunne sette sammen en løsning som passer for deg, er det viktig at du beskriver ditt prosjekt og din problemstilling så detaljert du kan når du tar kontakt med oss. Ufullstendige og mangelfulle henvendelser besvares ikke.

Eksempler på pakkeløsninger

Album-pakke

Kan inkludere coverart, mastering, trykking av fysiske eksemplarer, promotering, markedsføring, salg og distrbusjon.

Studio-pakke

Kan inkludere innspilling i studio, miksing og mastering, trykking av fysiske eksemplarer og distribusjon.

Kunst & Musikk-pakke

Kan inkludere trykk av album på vinyl, cover trykket som kunsttrykk, promotering mot media og markedsføring.

Media-pakke

Kan inkludere presseskriv, pressefoto, innspilling av presentasjonsvideo, promotering mot media og markedsføring.

Digital-pakke

Kan inkludere animasjon av digital logo, etablering av domene, bygging av komplett nettside med sosial integrasjon inkludert.

Forhåndsbestill.no-pakke

Kan inkludere trykk av fysisk produkt eller merchandise, salgsside med betalingsløsninger, markedsføring, pakking og utsendelse.

Releasekonsert-pakke

Kan inkludere trykking av fysiske produkter, booking av konsertsted og lydmann, salg og markedsføring med alle betalingsløsninger inkludert.

Design-pakke

Kan inkludere design av logo, pressefoto, coverart, design av merchandise, design av poster/flyer, design av WebSpot eller story til SoMe.

Markedsførings-pakke

Kan inkludere reklamefilm og/eller story, kampanjer i sosiale nettverk og på digitale plattformer, design av poster/flyer, annonse i tradisjonell media.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fortell oss om ditt prosjekt og hva du ønsker løst

NPS Media lager din reklamefilm

Nå ut i sosiale medier med en WebSpot som gjør deg mer interessant for publikum!

Involver oss tidligst mulig i din prosess

NPS Media leverer tjenester av høy kvalitet i alle ledd. For vår merkevare er det selvfølgelig helt sentralt at prosjektene vi jobber med påvirkes positivt av vårt arbeid. Dersom du ønsker å benytte deg av en eller flere av våre tjenester er det viktig at du informerer og involverer oss tidligst mulig i din prosess. Planlegging og struktur er viktig for at vi skal levere best mulig resultater, derfor takker vi ofte nei til oppdragsgivere som kontakter oss på et tidspunkt som fører til at kvaliteten kan bli skadelidende.

One of young intercultural musicians pressing pianoboard keys while his colleague looking at computer screen during teamwork in studio
VinylOverskrift1

Press ditt album på vinyl og selg gjennom Forhåndsbestill.no

LogoTransparentStor
Young casual man sitting on chair near the table with computer and guitar and using his smartphone while working at sound studio

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Er du nysgjerrig på og interessert i å finne ut hva vi kan tilføre og løse for deg og ditt prosjekt, bør du ta kontakt med NPS Media raskest mulig. Fortell oss om ditt prosjekt så detaljert du kan i kontakt-skjemaet, og vi finner riktig medarbeider til å behandle din forespørsel. Vi setter sammen et uforpliktende tilbud på de tjenestene du ønsker å inkludere i din pakkeløsning.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fortell oss om ditt prosjekt og hva du ønsker løst