MerchandiseHeader3

Sammen skaper vi varige inntrykk

NPS Media tilbyr merchandise innenfor et meget bredt utvalg av produktkategorier. Klassikere som T-skjorter, hoodies, luer, caps og postere er selvfølgelig tilgjengelig i alle slags kvaliteter, farger og størrelser. Gjennom oss får du dessuten tilgang på trykking av din egen logo og design på solide merkevarer som eksempelvis Levis, Nike, American Apparel og Slazenger.

Kvalitet i alle ledd betyr til syvende og sist at også ditt produkt blir mer holdbart og slitesterkt. Kontakt NPS Media og fortell oss hva du ønsker å trykke, sammen skaper vi produktene som dine følgere vil elske å bruke!

T 1

NPS Media tilbyr merchandise fra blant annet følgende merkevarer:

LOGO American Apparel3
LOGO Levis
LOGO Nike
LOGO Craft
LOGO Slazenger
woman-wearing-black-hoodie-2787351

Tilpasset din profil

NPS Media samarbeider med musikere, plateselskaper, billedkunstnere, forfattere, forlag, scener/festivaler og alle andre type aktører innenfor det norske kulturlivet. Vi har betydelig erfaring og kompetanse i å gjennomføre alle typer produksjon innenfor mindre nisjer så vel som kommersielt brede prosjekter.

Rådgivning inngår som en tjeneste automatisk når du blir kunde av NPS Media. Vi involverer oss direkte og sørger for at du velger produkter og kvalitetstyper som passer din profil og ditt prosjekt.

Uansett hva du ønsker å profilere

Vi har løsningene som passer ditt prosjekt!

Er du interessert i å trykke merchandise?

Fortell oss om ditt prosjekt og hvordan vi kan hjelpe deg.

Front view of happy Caucasian male customer service executive talking on headset in a modern office

En profil som skaper tillit og nysgjerrighet hos forbrukeren

NPS Media vektlegger spesielt trygghet og brukervennlighet på nett. Våre medarbeidere og partnere sørger for at ditt prosjekt fremstår best mulig på alle digitale enheter og tilfører prosjektet ditt den tilliten forbrukeren etterspør på nett.

Produksjon og trykk

Velg blant tusenvis av produktkategorier, fargeløsninger, størrelser og kvalitetstyper. Vi kan trykke ditt motiv på nær sagt hva som helst!

Kvalitetskontroll

Vi sørger for informasjonsflyt og kontroll inn til fabrikk og setter skyhøye kvalitetskrav ut av fabrikk. Eventuelle utfordringer løser vi for deg.

Frakt til oppdragsgiver

Sortering av produktene og frakt til deg tar vi oss av og er alltid inkludert som del av vår tjeneste uansett adresse i Norge.

Få mer via Forhåndsbestill.no!

Utfordringene ved å produsere, selge, markedsføre og administrere varer effektivt er mange. Heldigvis kan Forhåndsbestill.no hjelpe deg med det aller meste. Ønsker du å forenkle hele prosessen, samtidig som du øker omsetningen og minimerer egen risiko, bør du kontakte Forhåndsbestill.no allerede i dag!

LogoTransparentStor

Salgsutløsende landingsside

Å selge kulturprodukter på nett har aldri vært smidigere eller morsommere. Vi løfter ditt prosjekt opp til neste nivå med våre nytenkende løsninger.

Betalingsløsninger

Trygge betalingsløsninger er en helt avgjørende faktor på nett. Uansett hva slags type prosjekt du ønsker å lansere, har vi løsningene som tilfører ditt prosjekt den faglige tyngden og tilliten du behøver.

Kundeservice

Vi sørger for at våre oppdragsgivere så vel som våre kunder blir møtt av den samme positive holdningen og løsningsorienterte tilnærmingen vi er blitt kjent for.

Digitale kampanjer

Kampanjer på nett er en av NPS Media sine spesialiteter. Vi sørger for at du ikke kaster bort tid og penger. Få tilgang på vårt nettverk og opptre profesjonelt.

Forsvarlig pakking

Vi vet hvordan varekategorier best pakkes og forsegles, slik at dine kunder mottar premium kvalitet uavhengig av frakt-lengde og hva du ønsker å inkludere av produkter i dine pakker.

Utsendelse til kunde

Som oppdragsgiver hos Forhåndsbestill.no nyter du godt av våre godt etablerte avtaler med partnere, både når det gjelder erfaring, pris og reklamasjon ved uhell.

Rådgivning

Vi er lidenskapelig opptatte av å gi våre oppdragsgivere best mulig resultater. Vårt team og våre utvalgte samarbeidspartnere har betydelig kompetanse og erfaring fra sine respektive fagområder, noe som alltid kommer våre oppdragsgivere til gode. Rådgivning inngår derfor som standard uavhengig av hva slags type produkt eller pakke du ønsker å selge gjennom Forhåndsbestill.no

Kombiner merchandise med vinyl på Forhåndsbestill.no

Skap uforglemmelige pakker med unike produkter!