20+5: Et redaksjonelt hjertebarn

NPS som helhet er fundamentert på å gjøre avstanden mellom artist og lytter kortere ved å utvikle utstillingsvinduer og konsepter preget av substans, kvalitet og tilgjengelighet.

Vi ønsker å bidra til å øke norskandelen og gi flere artister eksponering. Vi ønsker å gi nytt liv til back-katalog som er under press av streamingmodellen og de forbrukervanene den skaper.

20+5 er et konsept smidd i fremsnakkingens tegn, bygget rundt spillelister og toppet med de gode historiene og musikken som formet det hele.

Sivert Høyem

Eva Weel Skram

Programleder: Tor Andersen

Tor Andersen, av mange kjent som prisvinnende programleder i P4, mannen bak Låtskrivern og Ordentlig Radio, foretar dypdykk ned i artistenes egne hitlister -og utforsker historiene som ligger bak.

20+5 kartoteket har konvertert over til radioformatet.

Tor_Andersen_Foto_Anine_Gutubakken_Byles
Fredrik Juell

Programleder: Fredrik Juell

Fredrik Juell ble først kjent gjennom Berserk på NRK, og senere som vokalist og frontfigur i sjørøverbandet Berserk Bastards.

Når Fredrik Juell styrer 20+5 skuta drar du fort kjensel på den smittende innlevelsen og sansen for en god historie som Fredrik er kjent for. Som eventyrer og rockestjerne tar han med seg interessante perspektiver og vinklinger når spillelister skal utforskes og sjeler blottlegges.

Ordentlig-Radio

Norsk musikk må høres 365 dager i året

At Ordentlig Radio og NPS Media valgte å inngå samarbeid er ingen tilfeldighet. Vi støtter norsk musikk 100 % og velger derfor å produsere 100 % norsk. Vi jobber for å løfte fokuset og tilgjengeligheten på norsk innhold med dybde og substans.

Årabrot-banner-1024x720
Hege-Øversveen-banner-1024x682
Bokassa Header