Hva kan Mixmaster tilføre ditt prosjekt?

Mixmaster er en tjeneste som er spesialtilpasset den digitale tidsalder og produksjonsmetoder. Vi mikser din kommende utgivelse basert på dine grupperte stems og dine ønsker, før vi gjør en digital eller analog master tilpasset deg og dine behov.

Mixmaster er en tjeneste beregnet på artister og produsenter som ønsker spisskompetanse og faglig tyngde i akkurat denne avgjørende fasen. Vårt team har erfaringen og referansene du trenger for å føle deg trygg på at din produksjon blir løftet opp til neste nivå og får den profesjonelle touchen den fortjener.

Mastering kvalitet

Lytt til lydeksempel Mixmaster A/B

Artist: Sinsenfist / Tittel: Ballinandstrollin

Vi tilbyr følgende tjenester

Innspilling

Få det profesjonelle resultatet du alltid har ønsket, kombinert med en fantastisk tur til europas kulturhovedstad Praha

Absolutt toppklasse

Løft utgivelsen din til eliteklassen med hjelp av det beste utstyret som er tilgjengelig på markedet

Mixmaster4

Basert på stems

Gruppér dine digitale stems på server, du mottar ferdig mix og master i retur.

777

Hva er stems?

Direkte oversatt er engelske "stems" det samme som norske "stammer" eller "grener". Stems er fagterminologi og refererer i korte trekk til gruppering og kategorisering av instrumenter og annet som brukes i en gitt produksjon.

Bruk av stems gir store fordeler for artister og produsenter som samarbeider digitalt på tvers av landegrenser. Det gir også tredjeparter anledning til å forbedre sluttproduktet, ved å enkelt gjøre filene tilgjengelig på nett.

Er du interessert i tjenesten Mixmaster?

Fortell oss om ditt prosjekt og hvordan vi kan hjelpe deg.

Markedsføring Logo 1

Markedsfør dine utgivelser gjennom NPS Media

Den analoge varmen er innenfor rekkevidde

Digital mastering på nett er lettvint og billig, men samtidig upersonlig og lite ambisiøst. Vi gir deg og din musikk personlig oppfølging, som også gjør sluttresultatet bedre. Ved å kun bruke digitale hjelpemidler blir en miks ofte noe spiss i lydbildet. Kompresjon er absolutt et nyttig verktøy, men ved feil bruk mister musikken din karakter, fylde og dynamikk. Våre verktøy gir dine produksjoner luft, presisjon og den profesjonelle touchen du lengter etter.

Ved å bruke Mixmaster tilfører du dybde, klangfarger og den analoge varmen digitale VSTs sliter med å gjenskape fullt ut. Våre medarbeidere har meget lang erfaring og har arbeidet med noen av klodens største artister, på tvers av sjangre og stilarter. Denne erfaringen kommer deg og din musikk til gode.

Sound operator hands at the volume control panel in the recording studio. Musician at the mixer, professional audio mixing
VinylOverskrift1

Press ditt album på vinyl og selg gjennom Forhåndsbestill.no

LogoTransparentStor