Realiser dine kreative ambisjoner

Mixmaster er en tjeneste som er spesialtilpasset den digitale tidsalder og produksjonsmetoder. Vi mikser og mastrer din kommende utgivelse basert på stems, slik at du kan bruke din tid på å være kreativ. Inkluder Mixmaster i din pakkeløsning.

Hva er stems?

Miksing og mastering basert på stems betyr i kortform at våre medarbeidere mottar allerede grupperte instrumenter fra deg. Metoden er utbredt, spesielt blant produsenter som arbeider kreativt på tvers av digitale plattformer. Er du kun interessert i mastering, tilbyr vi selvfølgelig også løsninger for dette.

Hvorfor bruke Mixmaster?

Mastering kvalitet

Produksjonskvalitet

Vår brede erfaring og profesjonelle touch sørger for at dine produksjoner løftes til neste nivå. Få det beste ut av din musikk og gi dine lyttere den optimale opplevelsen.

Milan Cimfe

Trygghet og frihet

Å være trygg på at den avgjørende fasen av en produksjon er i gode hender gir deg frihet til å konsentrere deg om andre oppgaver. Våre medarbeidere har meget lang og bred erfaring, og har arbeidet med det aller meste av stilarter og sjangere. (Bilde: Milan Cimfe)

MAstering-transfer-console-1280x500-9Mat-hand-wider

NPS Media gir deg skreddersøm

Benytter du deg av våre pakkeløsninger med skreddersøm, oppnår du raskt fordeler innad i vårt system. Vi anbefaler deg å kombinere Mixmaster med en eller flere av våre andre tjenester.

Hva kan Mixmaster tilføre?

Den analoge varmen

Ved å kun bruke digitale hjelpemidler blir en mix ofte noe spiss i lydbildet. Ved å bruke Mixmaster tilfører du dybde, klangfarger og den analoge varmen digitale VSTs sliter med å gjenskape fullt ut.

Luft og presisjon

Kompresjon er absolutt et nyttig verktøy, men ved feil bruk mister musikken din karakter, fylde og dynamikk. Våre verktøy gir dine produksjoner luft, presisjon og den profesjonelle touchen du lengter etter.

Erfaring er alfa & omega

Våre medarbeidere har meget lang erfaring og har arbeidet med noen av klodens største artister, på tvers av sjangre og stilarter. Denne erfaringen kommer deg og din musikk til gode.

Personlig oppfølging

Digital mastering på nett er lettvint og billig, men samtidig upersonlig og lite ambisiøst. Vi gir deg og din musikk personlig oppfølging, som også gjør sluttresultatet bedre.

Vi kan tilby deg skreddersøm

Benytt deg av våre pakketilbud

Kombiner flere av våre tjenester og produkter i en skreddersydd pakke som passer for akkurat deg og ditt prosjekt. Vi sørger for kvalitet i alle ledd, sånn at du kan bruke din egen tid friere.